Bienvenido(a) a Palmadores.net Sunday, January 26 2020 @ 07:37 AM CET

Huelga de riggers en la Fira de Barcelona

  • Autor:
Asociacionismo

Riggers en lucha

Los riggers de la Fira de Barcelona han convocado una huelga entre el 11 y el 20 de Julio, coincidiendo con el festival de música electrónica Sónar (18 y 19 de Julio). Reclaman ser contratados por la subcontrata de la Fira en vez de trabajar como falsos autónomos y la subrogación del personal que trabajaba en la Fira con la anterior subcontrata.

http://sindicatoderiggers.com  --   twitter.com/DeRiggers   --  https://m.facebook.com/SindicatoRiggers


Más actualizaciones, opiniones y demás en el hilo del foro

Victoria de la huelga en Euskalduna

  • Autor:
Los compañeros y compañeras técnicas del Palacio Eukalduna han ganado el conflicto laboral que llevaban planteando desde finales del año pasado, incluyendo una huelga desde el día 28 de Diciembre. La empresa Eulen, subcontrata del Palacio Euskalduna que a su vez depende de una Fundación de la Diputación de Bizkaia, ha aceptado todas las condiciones planteadas por los trabajadores a cambio de poner fin a la huelga.

projecteTècnics: Nueva convocatoria de reunión

  • Autor:
Si us plau, necessitem que us doneu d'alta al NOU cens de tècnics (eliminarem el de Projecte Tècnics).

** 23 de gener a les 11:00: segona reunió
------------------------------------------------------------
Des de la plataforma projecteTècnics us volem informar d'una nova convocatòria del col·lectiu sorgit de la reunió del 12/12. Convocada ja com a plataforma, es començaran a abordar nous reptes, temes i activitats que, creiem, son d'interès comú per tots els tècnics. La convocatòria és a les 11 del matí al Casal de Joves de la Prosperitat (Avinguda de Rio de Janeiro, 100, 08016 Barcelona, Espanya). Cal inscriure-us a https://projectetecnics.us3.list-manage.com/track/click?u=1072ba1a3b78e334cdddeb8cc&id=7c9544f5a8&e=a2889542bd

NOVA BASE DE CENS DE TÈCNICS
La nova plataforma neix, com va néixer projecteTècnics, amb ganes de fer-ho bé i ampliant-se al major nombre de tècnics i de diferentes especialitats. Per això, creiem que projecteTècnics s'ha d'unir a aquesta iniciativa, dissolent-se en el seu sí.

Seguint la llei de protecció de dades, vull fer-vos saber que a partir de 30 dies les dades que veu donar al Cens de Tècnics que ha fet possible aquest projecte serà eliminat de manera total i perpetua (en cap cas es cediran ni s'han cedit dades). Com que NO podem -ni volem, seguint el nostre compromís- cedir les dades a la nova plataforma, us invitem que, si us plau, us doneu d'alta a aquest nou cens que podeu trobar aquí: https://projectetecnics.us3.list-manage.com/track/click?u=1072ba1a3b78e334cdddeb8cc&id=703a12b77a&e=a2889542bd

Molt agraït per tot el fet durant el periode que projecteTècnics que, no en tingeu cap dubte, ja s'està aprofitant totalment a la nova plataforma. Mil gràcies!