Bienvenido(a) a Palmadores Sunday, October 25 2020 @ 06:09 AM CET

Reunión para impulsar un convenio colectivo en Barcelona

  • Friday, December 08 2017 @ 04:55 PM CET
  • Autor:
El proper 12 del 12 a les 12 h, es convoca a tots els professionals del sector a una reunió/trobada per impulsar un conveni collectiu.

Des de la plataforma projecteTècnics us volem informar i convocar a la reunió organitzada per Rober Ballester el proper 12 de desembre a les 12 del migdia al Casal de Joves de la Prosperitat (Avinguda de Rio de Janeiro, 100, 08016 Barcelona, Espanya).

La intenció d'aquesta trobada és mantenir-nos conectats, primer, per la possible creació d'un conveni laboral efectiu al sector audiovisual efímer en general i, segon, per acabar de concretar les accions necessàries sorigudes arrel de l'article que en Robert Ballester va publicar a El Periódico i que ens ha anat donant informació variada i curiosa.

Hi estem convocats tots els professionals del sector "efímer", des de tècnics de so, il·luminació, riggers, vídeo, audiovisuals en general, etc.

Preguem feu extensiu aquest correu a totes aquelles persones que creieu oportunes.

Atentament,

Ramon Sendra
projecteTècnics

Los siguientes comentarios son de la persona que los haya enviado. Este sitio no se hace responsable de las opiniones expresadas por los participantes en los foros y secciones de comentarios, y el hecho de publicar las mismas no significa que esté de acuerdo con ellas.

Agrega un Comentario

This site requires you to be logged in to post a comment. If you have an account already (or need to create one), please login here.